Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bakkerij Sus Mens : 135 jaar vakmanschap - opendeurdag op 18/5

Sus Mens

Bakkerij Mens uit de Wasserijstraat viert een jubileumfeest.   "We bestaan dit jaar maar liefst 135 jaar – en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan", lacht een fiere ambachtelijke bakker Sus Mens.  

"Op zondag 18 mei zetten we onze deuren wagenwijd open voor een feestelijke dag vol gezelligheid
Kom genieten van een lekker drankje, overheerlijke hapjes en een streepje live muziek.
Iedereen is van harte welkom – het wordt een dag om niet te missen! Iedereen welkom."

 

 

135 jaar vakmanschap Bakkerij Sus Mens

 

 

"Sus Mens begon zijn bakkerij in 1890 in de Zandstraat. In 2002 bouwde zijn achterkleinzoon – ook Sus Mens – een nieuwe bakkerij in de Herentals Wasserijstraat. Deze Sus deed mee aan verschillende bakwedstrijden en werd in 2015 tweede op het wereldkampioenschap in Italië.

In 2021 ontving hij het gouden ereteken van Laureaat van de Arbeid. 

Ondertussen zorgt Jorne Mens – de 5e generatie van bakkers – voor het verdere bestaan van Bakkerij Mens. In 2021 vertegenwoordigde hij België op het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

Bij Bakkerij Mens wordt alles vers in huis gemaakt: brood, patisserie, chocolade en hun befaamde speculaas. Sinds 1983 maken ze het Hertals Boompje, een heerlijk koekje gevuld met marsepein in de vorm van het wapenschild van Herentals."

Wasserijstraat 7, Herentals, België

Sus Mens

Deel dit artikel